Personal & löneadministratör
 

Personal & Löneadministratör till vårt HK i Jordbro Stockholm
- vill du vara med och utveckla ett av Sveriges största åkerier?

Placering                       Omfattning         Fackligt                    Tillsättning
Stockholm Jorbro            Heltid                    Kollektivavtal             Omgående

Vi kombinerar det bästa från det lilla och det stora åkeriet
Med våra 12 kontor, 300 anställda och över 400 fordon är vi ett av Sveriges största privtägda åkerier.
Alla våra kontor har sina egna fordon och chaufförer vilket gör att vi har det "lilla" åkeriets flexibilitet och lokala förankring, samtidigt som vi har det stora rikstäckande åkeriets resurser.
Vi kombinerar helt enkelt det bästa av två världar!

Personal och löneadministratör som vill utveckla oss och sig själv.
Nu söker vi en engagerad personal & löneadministratör på heltid som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande flexibelt och självständigt arbete där du arbetar i ett team av trevliga kollegor. Personalen är vår absolut viktigaste resurs, men också vår enskilt största kostnad, därför är din roll en av de viktigaste på företaget.

Som vår personal & löneadministratör rapporterar du direkt till CFO. Du ansvarar för hela processen, från förarbete till lönekörning, årsskiftshantering och semesterskulder,anställlningsavtal, arbetsgivarintyg, rapportering till Fora, Collectum och Försäkringskassan m.m.
Du agerar också proaktivt och utbildande i samarbete med de lokala plats eller avdelningscheferna för att säkerställa kompetenser och minimera övertid eller sjukfrånvaro som ett led i att skapa en optimal arbetsmiljö för alla.
En viktig del av tjänsten, förutom arbete med löneadministration är just HR-arbetet.
Du kommer exempelvis att supporta och stötta medarbetare och chefer i flertalet frågor, arbeta med kollektivavtal och vara med och utveckla nya processer för både HR och lön.

Engagerad, positiv och erfaren personal & löneadministratör- vi söker dig!
Du ska ha tidigare erfarenhet av personalfrågor och att administrera hela löneprocessen. Du har ett stakt och genuint intresse för både administration och HR-frågor och är noggrann, ansvarskännande och trygg i dig själv.
Eftersom tjänsten innebär mycket eget ansvar är det även viktigt att du har ett starkt driv och förmåga att prioritera. Slutligen bör du var social, positiv och utåtriktad, då tjänsten innebär både intern och extern kontakt.

 

Vill du hjälpa oss på vägen mot att bli Sveriges bästa åkeri både vad det gäller kundservice som arbetsgivare.

Låter detta som något för dig så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 20 Augusti
emelie.oldback@roadcargo.se

 


Här ansöker du