EB Road Cargo söker trafikledare till Gotland.

Som trafikledare hos oss på kontoret i Visby blir du spindeln i nätet som tillsammans med produktionschefen driver vår verksamhet framåt. Om du har tidigare erfarenhet av trafik/transportledning är det ett plus men viljan att ta nästa steg och en god kännedom om branschen kan väga minst lika tungt! Är det dig vi söker? Läs mer nedan!

EB Road Cargo söker nu en trafikledare med erfarenhet från transportbranschen. Tjänsten innebär också en del chaufförsarbete (CE) i vissa perioder.Du och produktionschefen kommer även att täcka för varandra vid ledigheter vilket innebär att ni kommer att ha ett nära samarbete.

I rollen som trafikledare på Gotland ansvarar du för att planera och optimera transporterna till och från Visby tillsammans med trafikledningen i Oskarshamn och Stockholm. Du kommer ansvara för att samtliga uppdrag på Gotland är resurssatta med chaufförer och fordon på effektivast möjliga vis. Med stöd av dina kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. En trafikledares främsta uppgift är att se till att godset är framme i rätt tid på rätt plats. Trafikledningen är en aktiv funktion där besluten är snabba och ingen dag är den andra lik. I rollen har du kontakt med chaufförer och mottagare dagligen och du arbetar även med uppföljning, reklamationer och för tjänsten typisk administration.

EB Road Cargo är ett av Sveriges större privatägda åkerier. Vi har kontor på 12 platser runt om i Sverige. Med ca 350 anställda förfogar företaget över ca 400 fordon.

Vem är du?

Vi tror att du är en lugn och kreativ person med stor egen drivkraft och har förmågan att ta snabba men genomtänkta beslut. Du har god geografisk kännedom om Gotland och du pratar och skriver svenska obehindrat. Vidare har du god datavana och systemförståelse samt är duktig på administrativa uppgifter. Vi tror även att din sociala förmåga är hög, då det förekommer mycket kontakter inom och utanför företaget.

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till;

Produktionschef Birgitta Cedergren 0491-40 33 16, birgitta.cedergren@eblogistik.se
Platschef Staffan Hultberg 0491-40 33 21, staffan.hultberg@eblogistik.se

Läs mer om oss på vår hemsida: www.ebroadcargo.se

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan så hör vi av oss! Vi vill gärna att du skickar in ett Personligt brev där du berättar om dig själv.

 

 

Här ansöker du